Interessant artikelen!


Graag onderschrijf ik dit artikel.
“Om deze uitdagingen aan te kunnen, ….. moet een samenleving het vermogen hebben om tijdig bestaande regels, patronen, organisaties en maatschappelijke systemen om te vormen. Dit vraagt juist om samenwerking en overleg, die in de huidige dominantie van de markteconomie onder druk komen te staan.”

Het wordt tijd dat we “een rijk scala aan organisatievormen, dat in belangrijke mate aan de basis lag van de brede welvaart die we ons in de twintigste eeuw hebben verworven” zich daar bewust van maken. Samen een toekomstgericht alternatief ontwikkelen voor de economie van de eerst volgende jaren door de aanwezig kennis en mogelijkheden te analyseren, mobiliseren, activeren en synthetiseren vanuit een de beste Nederlandse traditie van verantwoordelijk bestuur.

Op naar een Nieuw-Rijnlandsmodel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *