In de afgelopen periode heeft Bureau van Burken voor grootschalige publieksevenementen de aanbestedingen en projectplannen geschreven.

Grootschalige publieksevenementen zijn projecten waarin veel organisaties samenwerken en hun netwerken gebruiken om het evenement succesvol te laten verlopen. Elk van hen heeft eigen belangen, mogelijkheden en bevoegdheden.

Bureau van Burken is in staat om hiervoor passende overleg en communicatiestructuren te ontwikkelen in goede gedegen projectplannen. Plannen die richting en ritme geven aan de voortgang van deze projecten. Hierbij wordt gewerkt met de kennis en ervaring over het sturen en besturen van en in netwerken en natuurlijk de vraag van de klant en eindgebruikers.

Deze projectplannen zijn voor een aantal evenementen uitgewerkt in succesvolle (onderhandse) aanbestedingen.

In de afgelopen jaren is er een succesrate van 92% behaald.

Een beperkt overzicht van aanbestedingen waar we meer dan trots op zijn:

Landelijke viering  Koningsdag 2019 – Amersfoort.

Viering Koningsdag Groningen -2019

Landelijke Intocht Sinterklaas 2018 Zaanstad

Landelijke viering  Koningsdag 2018 – Groningen.

Serious Request 2017 – Apeldoorn

 

 

Visual Radio Top 2000 –              NPO Radio 2

Locatieproductie NPO Radio 2 North Sea Jazz

 

 

Onze aanpak:

We starten niet zomaar met een aanbesteding of een projectplan. We maken vooraf twee quickscans: 

  1. Klant-scan
  2. Eindgebruiker-scan

Met deze analyses kijken we verder dan de wens om aan een aanbesteding mee te doen. Nee, is voor ons ook een antwoord.  We kijken namelijk niet alleen naar de uitvraag van de eindgebruiker en de mogelijkheden van onze klant. We kijken ook naar de strategische meerwaarde en of een aanbesteding een bijdrage levert aan die strategische doelstellingen.

Nee, is voor ons ook een antwoord.

Natuurlijk zijn de vereisten een onderdeel van onze anlyse, als het kan wil het nog niet zeggen dat dit een goede match is.  Als die match er wel is, kunnen we samen starten.

Wij geloven niet dat een aanbesteding door een wildvreemde geschreven kan worden. Wij komen kijken, stellen vragen en vragen door. Maken gericht kennis met de mensen die het project gaan uitvoeren en leiding zullen gaan geven. Van elk van hen gebruiken we eigenschappen die bijdragen aan een succesvol evenement en dus een succesvolle aanbesteding. Meer weten? Bel gerust 06-222 87 206